100 de nume de fete pentru viitorii părinți. Trendul numelor de copii în 2019

Unul dintre momentele cele mai plăcute pe care le aduce venirea pe lume a unui copil este alegerea numelui. Viitorii părinți tratează această „problemă” cu mare seriozitate, puțini fiind aceia care trec ușor peste această responsabilitate, fără săs se gândească la faptul că noul suflețel ce va îmbogăți umanitatea va purta numele și la grădiniță, și la școală, și la liceu. Și la 5 ani, și la 15 ani, și la 25 de ani și în continuare, iar o alegere nepotrivită a părinților îl va „urmări” toată viața și nu trebuie sub nicio formă să-i jeneze odată ajuns adult.

Ca să nu mai vorbim de atenția mare care trebuie acordată… inițialelor! Da, inițialelor. Pentru că anumite combinații de nume pot genera situații jenante spre penibil. Închipuiește-ți că un copil are numele de familie Rădulescu, un nume des întîlnit, nu? Și părinții îl numesc Cezar Umberto… Sau Corina Urania… Neplăcut, nu? Scuzați exemplul, dar e mai bine să ne gândim de 10 ori până să hotărâm odată un aspect atât de important în viața copilului.

100 de nume de fete pentru viitorii părinți. Ce se „caută” în 2019

Fetele au întâietate, așa că vom „explora” numele de domnișoare care au dominat anul trecut și care este „trendul” pentru 2019. În 2018 numele care au predominat alegerile părinților pe pln internațional (conform site-ului pentru părinți Emma’s Diary) au fost Ava, Ema, Olivia și Sofia. FANATIK îți prezintă în continuare ce nume sunt „în tendințe” pentru 2019.

100 de nume de fete pentru „păpușelele” voastre! Aflați ce „se caută” în 2019

Top 100 de nume de fete în 2019

A: Ada, Adriana, Alesia, Alma, Amelia, Ana, Ania, Aretia, Ariana, Arina, Anastasia, Antonia, Ava
B: Bela, Bianca, Brândușa, Bria
C: Carina, Casandra, Casiana, Carmen, Catinca, Cătălina, Clara, Cora, Coralia, Corina, Cosmina, Cristiana
D: Dalia, Daria, Diana, Doriana
E: Edit, Eliana, Eliza, Elvira,…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata