120 de minute este timpul de aşteptare la controlul de frontieră Giurgiu

53

TIR-urile care aşteaptă ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează o coadă de aproximativ zece kilometri pe prima bandă de mers a DN 5, iar camioanele au de aşteptat 120 de minute la controlul de frontieră.

„Numărul mare de TIR-uri care s-au prezentat în ultimele 24 de ore la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria reprezintă singurul motiv al îngreunării traficului şi formării coloanei de camioane. Poliţiştii de frontieră lucrează pentru decongestionarea situaţiei pe cinci artere de mers atât la ieşirea din ţară cât şi la intrarea în România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

În opinia acesteia, timpul de aşteptare pentru efectuarea controlului la frontieră la camioane este de 120 de minute atât pe sensul de ieşire cât şi pe cel de intrare în România. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au prezentat la ieşirea din România un număr de 1.394 de camioane, 271 de microbuze, 203 autoturisme, 18 autocare şi 2.825 de persoane, şi au intrat în ţară 1.097 camioane, 315 microbuze, 255 de autoturisme, şapte autocare şi 2.342 de persoane.

În schimb, timpul de aşteptare la controlul de frontieră prin PTF Giurgiu pentru autoturisme este de zece minute.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner