27 de rochii de mireasă în stil bohemian. Noul stil vestimentar în 2019. galerie FOTO

Cele mai multe femei visează să poarte – în cea mai fericită zi din viața lor – o rochie de mireasă frumoasă, interesantă și originală. Pentru o astfel de ocazie specială aveți nevoie de ceva neobișnuit, iar rochia de mireasă în stil bohemian este varianta ideală pentru viitoarele mirese, în 2019.

Tricotul simplu, dantele delicate și ornamentele strălucitoare te vor face cea mai fermecătoare mireasă. Dacă sunteți în căutarea unei inspirații sau doriți să aflați mai multe despre diferitele stiluri de rochii de mireasa boho, urmărește galeria foto pe care v-am pregătit-o cu mare atenție! Am căutat pentru dumneavostră rochii de mireasă în stil bohemian pentru a vă face o părere despre ce înseamnă stilul boho.

Cele mai la modă rochii de mireasă în stil BOHO

27 de rochii de mireasă în stil bohemian. Noul stil vestimentar în 2019. galerie FOTO

Rochiile de mireasă în stil boho sunt de mult timp pe piață, dar când vorbim despre acest curent nu ne reverim doar la coronițele de flori și franjuri. Rochiile boeme sunt pentru femeile curajoase, care vor să se simtă lejere în cea mai importantă zi din viața lor. Motivele florale, care dau senzația că ai purta o câmpie de flori, sunt principala notă pe care o oferă acest tip de rochie.

Rochia în stil bohemian se potrivește pentru ceremoniile care au loc într-o pădure, pe o plajă sau în mediul rural. Simplitatea este principala caracteristică a acestora, iar pietrele și încărcătura excesivă sunt absolut excluse din discuție atunci când vorbim despre rochiile de mireasă boho.

Zuhair Murad și Vera Wang, designeri high-class ai rochiilor Bohemian

Rochie de mireasă Zuhair Murad, în stil Bohemian Rochie de mireasă Zuhair Murad, în stil Bohemian

Designerul din Orientul Mijlociu este binecunoscut pentru colecțiile sale impresionante de rochii de mireasă. Zuhair Murad este printre cei mai apreciați designeri din lume, iar rochiile create de acesta sunt la un alt nivel. De obicei, brandul Zuhair Murad…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata