3 Destinații din Grecia perfecte pentru vacanța ta cu familia

Vara și-a făcut deja loc printre noi, ceea ce înseamnă că, dacă îți dorești să mergi într-o vacanță cu familia ta, trbeuie să te grăbești pentru a face rezervările pentru destinația de vis. Este destul de greu să alegi o destinație în care tu să te poți relaxa așa cum trebuie având copiii cu tine, așa că ți-am pregătit 3 destinații de vis din inima Greciei pentru ca tu împreună cu familia ta să vă puteți bucura împreună de această vară.

Destinații de vis din Grecia

Grecia reprezintă un vis devenit realitate, chiar în apropiere de casa ta. Grecia este o țară care oferă oricui câte o experiență de neuitat, indiferent de vârstă. Chiar dacă alegi să te duci cu mașina, autocarul sau cu un zbor charter, Grecia este pregătită să te încânte la orice oră și îi primește pe cei mici cu brațele deschise.

1. Creta

Este una dintre cele mai cunoscute insule ale Greciei. Aceasta este destul de extinsă, ceea ce înseamnă că vă va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru familia ta. Înafară de plajele uimitoare, apa cristalină și zecile de variante de distracție, în Creta veți găsi de asemenea și o mulțime de atracții turistice, de la monumente până la sporturi pentru relaxare. În plus, mâncarea de aici este pe placul tuturor, mai ales că în anumite hoteluri se gătesc și preparate 100% organice.

Obiective și activități în Creta:

-Ruinele civilizației Minoice: Sit-ul arheologic de la Knossos din Heraklion, Palatul Knossos, labirintul în care Tezeu l-a ucis pe Minotaur

-Insula Spinalonga

-Safari și călărie

-Înot, drumeții, plimbări ghidate

2. Corfu

Insula Corfu se mai poate numi și un paradis verde, în care vom regăsi din plin natura verde și plină de viață ce se îmbină armonios cu plajele exotice. Aici vom întâlni foarte multe golfuri, plaje mai intime dar și o mare liniștită. Pentru cei mici, Aqualand va fi punctul lor de distracție supremă și vor putea de asemenea să se bucure…

Citeste continuarea Aici

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata