30 de imagini hot de la Therme București. Cum s-au fotografiat aceste domnișoare

Therme, cel mai mare spa din Europa, a surprins multe cadre de senzație pentru tineri și nu numai, Majoritatea vin și pentru a-și face poze în locația superbă, care are o temă exotică. Încă de la primele ore de la inaugurare, a adus uimirea pe chipul celor veniți să se relaxeze. Iată imaginile hot de la Therme!

Nu-i de mirare! Apa termală în care se pozează clienții este extrasă de la o adâncime de peste .100 de metri, iar spațiile verzi formează ce mai mare grădină botanică din țară, având peste 800.000 de plante. Din momentul deschiderii, Therme a adus clienți numeroși datorită perisajelor cuprinse, unice în România.

30 de imagini hot surprinse la Therme București!

Conceptul Therme și-a câștigat pe drept clienții veniți din toate părțile țării, numai pentru imaginile superbe. Desigur că aduce pentru aceștia în prim plan și metode pentru menținerea sănătății, care sunt recomandate de mediciTemperatura i compoziția aflată în apa termală ajută la relaxarea completă a corpului, toate acestea la un preț destul de accesibil.

„Suntem onorați și mândri să deschidem acest complex în București, pentru care am angrenat toată experiența unui lider în domeniu, precum și talentul și imaginația unei echipe extraordinare de specialiști din peste 20 de tari, sub leadership românesc. Așteptăm publicul bucureștean să descopere aici zeci de premiere și exclusivități care sperăm să îi relaxeze și să îi bucure”, a declarat Hubert Spegel, CEO A-HEAT GROUP AG.

Tratamente la Therme București

The Palm-Kinetoterapia în apă este una dintre cele mai sigure și eficiente metode de a face mișacare
Elysium-Ritual cu uleiuri esențiale de Patchuli. Basil, Oregano, Tokyo Mint, taranise și Ginger.
The Palm- Uleiuri esențiale de Miere, Ginger, Cinnamon, Cacao, Clove.
Galaxy-Peeling cu zahăr sau sare cu arome fructate și dulci și mască de argilă cu uleiuri esențiale, etc.

Scandal Therme: „Camerele…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata