4 Destinații românești de vacanță pentru iubitorii de romantism

Vara este momentul ideal pentru o vacanță în doi. Doar că, încă nu știi ce destinație se potrivește gusturilor voastre? Roma, Paris sau America? Este într-adevăr destul de departe pentru o decizie de ultim moment. Însă, de ce să nu te relaxezi alături de persoana iubită într-una dintre destinațiile romantice ale României? Află și tu acum 4 dintre acestea

1. Castelul Mikes din Zăbala – una dintre cele mai frumoase destinații romantice din țară

Este localizat la șase kilometri de Covasna, în satul Zăbala. Acolo puteți regăsi casa de oaspeți a familiei aleșilor maghiari Mikes. Domeniul Zăbala a apărut încă din secolul al XV-lea și este considerat una dintre cele mai romantice destinații pe care România ni le poate oferi.

Veți întâlni astfel alei lungi, împrejmuite de copaci înalți, ce te conduc către castel și vechile anexe ce aparțineau domeniului. Astăzi, sunt cele mai primitoare case de oaspeți.

2. Tunelul dragostei din Caraș-Severin

În mijlocul județului Caraș-Severin, natura își îmbrățișează turiștii cu un loc parcă desprins din povești. Un tunel săpat de trenuri, în vegetație, de-a lungul timpului. Acest loc a fost descoperit de doi fotografi în căutare de destinații romantice din România. Se aseamănă destul de mult cu tunelul dragostei din Ucraina, un loc renumit pintre cei îndrăgostiți.

Veți da astfel peste un peisaj aparte. Tunelul a început să fie din ce în ce mai căutat, atât de către cuplurile de tineri căsătoriți, atât pentru câteva ședințe foto sau pur și simplu de către cei pasionați de arta fotografiei.

3. Cabanele Cascada de la Brezoi

Se află în cadrul Complexului Valahia și se numesc cabanele Cascada de la Brezoi. Acestea dețin trei margarete și înfățișează un peisaj desprins din basme. În jurul cabanelor se află două iazuri cu o apă cristalină și domoală. Pe iazul cel mai mare se află o punte rustică suspendată, iar împrejurul acesteia există…

Citeste continuarea Aici

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata