4 vacanțe City Break în care să mergi după încheierea sezonului estival

În ce vacanțe City Break poți să mergi după încheierea sezonului estival? Are balta pește, vorba aceea, iar ofertele sunt mult mai avantajoase mai ales din luna septembrie încolo. Îți prezentăm în rândurile de mai jos câteva dintre vacanțele de care te poți bucura după sezonul estival, recomandări făcute de portalul travelator.ro.

4 vacanțe City Break în care să mergi după sezonul estival

Weekend prelungit în Istanbul, Turcia (114 euro). Promoția FlyPegasus este una care le face cu ochiul celor dornici să vadă cel mai frumos oraș al Turciei. Pachetul city break pentru metropolă costă 114 euro. Este inclus zborul, iar perioada de vacanță este de 3 nopți cu cazare + micul dejun. Oferta este disponibilă pentru 5-8 decembrie, însă poți alege și alte weekend-uri precum 11-15 noiembrie sau 14-17 noiembrie. Detalii aici.

Istanbul, Turcia. Sursa foto: The Economist

Bari și Matera, Italia, 109 euro. Cele două superbe orașe din Italia își așteaptă turiștii pe tot parcursul anului. Oferta include zborul, 3 nopți de cazare cu mic dejun inclus. Matera face parte din patrimoniul UNESCO din anul 1993 și are o istorie de 30.000 de ani. Perioadele valabile sunt 5-8 octombrie, sau 5-10 octombrie dacă vrei să stai mai multe zile. Detalii aici.

vacante city break vedere cu orasul matera din italiaMatera, Italia. Sursa foto: alongdustyroads.com

Porto și Viena, două orașe pe care nu le poți rata într-o viață

Vacanță în Porto, Portugalia, 155 euro. Această ofertă pentru orașul din nordul Portugaliei este valabilă pentru perioadele 3-7 octombrie sau 9-16 octombrie. Este o ofertă cu zbor inclus și patru nopți de cazare. Porto este unul din cele mai spectaculoase orașe din Portugalia. Există o serie de obiective turistice care te așteaptă, printre care Muzeul Vinului sau Catedrala mare care se vede din orice colț al orașului.

Porto, Portugalia. Sursa foto: airpano.com

Ca orice oraș portughez și acesta te întâmpină cu peisaje ce îți taie răsuflarea, cu străzi…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata