40 de ani de AZUR! Petrecere la Palat Concert aniversar singurul pe care trupa il va susține!


Trupa AZUR va oferi românilor un mega concert aniversar cu ocazia împlinirii a 40 de ani de când AZUR face istorie în muzica românească. AZUR va cânta la Sala Palatului în data de 21 aprilie 2019, pe scenă urmând să urce nume mari precum Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu și mulți alții. Alături de trupă va fi Orchestra Națională Mugurel sub bagheta dirijorului Ioan Dascal. ”Dorim o întâlnire cu cei mai aprigi fani ai AZURULUI după 40 de ani pentru a testa pe viu adevărata poezie dintre noi și ei. Alt spectacol aniversar nu mai doresc. Ar fi prea mult peste ce ne-a oferit Dumnezeu!” spune Nelu Vlad, fondatorul trupei.
“Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Șatra”, “Lanţul de iubire” sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi acum și care se vor auzi pe 21 aprilie 2019 la Sala Palatului.
La ceas aiversar, Nelu Vlad dă timpul înapoi: ”Patru decenii de când am înființat AZUR. Nici fulgerul nu trece așa de repede. Așa mi s-a părut mie. În 40 de ani am râs, am fost fericit, am făcut și pe alții fericiți, mi-am făcut rost de dușmani, de foarte mulți prieteni, am făcut mult bine, nu am remușcări și dorm liniștit, am susținut aproape 4.000 de concerte, n-am dormit 13 ani, mi-am crescut copii prin muzică, mi-am îngrijit părinții prin muzică, mi-am asigurat finalul vieții prin muzică, dar am plâns pentru momentele grele ale trupei Azur. Am fost singurul care a plans, pentru că Azur este copilul meu. Are numai tată! Pe mine! Eu l-am creat! Eu am suferit pentru căderile lui, alții s-au bucurat pentru urcușurile lui.
Am fost model, înaintaș, pilde de seriozitate pentru multe generații de artiști. N-am avut sprijinul televiziunilor, dar națiunea română a fost, este și mai este judecătorul nostru suprem. Nu am fi știut niciodată cine este AZUR fără verdictul poporului…

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata