87 de posturi de ofiţer în cadrul sectorului reintegrare socială – scoase la concurs, din sursă externă

Foto: zf.ro
0 6

87 de posturi de ofiţer în cadrul sectorului reintegrare socială, sunt scoase la concurs de aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi 35 de unităţi subordonate, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, potrivit unui comunicat al ANP, transmis, joi, AGERPRES.

Din cadrul acestor posturi se evidenţiază următoarele: ofiţer (psiholog) – 34, ofiţer (asistent social) – 22, ofiţer (educaţie) – 19, preot – 12.

În acest context, pentru cei interesaţi, condiţiile necesare care ar fi îndeplinite de către candidaţi precum şi probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al ANP/penitenciarului/penitenciarului-spital/centrului de detenţie/centrului educativ, secţiunea Carieră ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu.

În prezent, in contextul de coronavitus, ANP a adăugat că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata