A fost arestat ucigașul femeii din Marea Britanie. Poliția a aflat cine a înjunghiat-o, în plină zi, în timp ce își ținea copilul în brațe


Aliny Mendes, o braziliancă de 39 de ani, care locuia în Streatham, Marea Britanie, a fost înjunghiată mortal chiar de fostul ei soț, Ricardo Godihno (41 de ani), a stabilit Poliția din Surrey, care l-a și arestat pe bărbat.

Femeia își luase copiii de la școală, când a fost atacată, în plină zi, de Ricardo, care a sărit a sărit asupra ei dintr-un Jeep. De altfel, ea se mutase recent în zonă, cu cei patru copii ai săi, după ce se despărțise de el.

Ea a fost înjunghiată în timp ce își ținea unul dintre copii în brațe. Paramedicii au încercat să o readucă la viață, dar decesul lui Aliny a fost pronunțat la fața locului, potrivit metro.co.uk.

Incidentul, care a avut loc vineri după-amiază, pe 8 februarie., i-a șocat pe enoriașii Bisericii St. George din Epsom, comunitate din care ea făcea parte. Imediat după tragedie, aceștia au realizat o pagină de Facebook, pentru a strânge bani pentru repatrierea sa în țara natală. Până acum, s-au strâns 24.000 de lire sterline.

Un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Londra, arestattot în acest caz, a fost eliberat din lipsă de probe.
„Ei au fost exemplul unei familii perfecte”, a declarat, șocat, un apropiat al familiei.

„A fost minunată, mereu gândindu-se la toată lumea, dar mai ales la copiii ei. Avea o inimă minunată și nu era nimeni ca ea”, a declarat și sora ei.

„Era o soră grijulie și era îngrijorată de toată lumea. Întotdeauna se asigura că toată lumea era în regulă și îi ajuta pe toți, acolo unde putea. Îi plăcea să gătească și să organizeze petreceri surpriză pentru prieteni și familie, oferind prăjituri și cadouri, fiind iubită de toată lumea”, a mai spus ea.
FOTO – Poliția din Surrey; Facebook &…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata