A MURIT de cancer la plamani, la doar 37 de ani! Vedeta a lasat in urma acest copil frumos si un sot iubitor


Paulien van Deutekom a murit de cancer, la 37 de ani. Olandeza a fost o fostă campioană mondială la patinaj viteză. Sportiva a murit, joi, la 37 de ani, din cauza unui cancer la plămâni, anunţă presa batavă.
Paulinei i-a fost descoperit un cancer la plamani la jumatate anului 2018. Boala a progresat galopant. A murit pe 2 ianuarie 2019 si a lasat in urma un copil de un an.
Paulien van Deutekom a murit de cancer, la 37 de ani
Paulien van Deutekom a fost campioană mondială în 2008 şi a participat la Jocurile Olimpice de la Torino în 2006. În 2012 s-a retras din activitate şi a devenit consultant pentru televiziunea olandeză, informeaza news.ro.
După ce a renunţat la cariera sportivă ea a devenit specialist TV la probele de patinaj.
Din 2005 pana in 2012, a fost printre protagoniste in patinajul international. In 2008 a devenit campioana mondiala in proba de urmarire, dupa ce in 2005 a doborat cel mai bun rezultat olandez la 1.500 de metri, si sa se califice la JO de Iarna de la Torino. A fost prima sa participare la Cupa Mondiala.

Articolul Paulien van Deutekom a murit de cancer, la 37 de ani. A fost campioana mondiala la patinaj viteza apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata