A treia zi de negocieri pe bugetul de stat pe 2019, la Parlament. Au fost invitaţi primarii de municipii şi reprezentanţii Ministerului Transporturilor


Negocierile din biroul liderului PSD Liviu Dragnea continuă, miercuri, de data aceasta la discuţii fiind aşteptaţi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor şi cei ai Asociaţiei Municipiilor din România (AMR). Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă anunţa, încă de luni, că Dragnea i-a confirmat că va discuta cu primarii despre problema bugetelor administraţiilor locale, care blochează finalizarea proiectului de buget. 

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE trebuie să găsească forma finală a proiectului până vineri, când ar urma să aibă loc şedinţa de Guvern în care se va adopta bugetul pe 2019.

Cu o întârziere de peste două luni, bugetul va intra în dezbatere, în Parlament, în regim de urgenţă, însă şansele ca acesta să fie promulgat până la sfârşitul acestei luni sunt minime.

Liviu Dragnea urmează să cheme din nou, la discuţii, în biroul său, începând de la ora 10,00, pe cei nemulţumiţi de buget. „Mâine îi chemăm pe cei de la Transporturi. (…) Mâine vrem să ne mai întâlnim cu Asociaţia Municipiilor, să mai discutăm şi cu ei. (…) S-ar putea să vină AMR-ul aici. (…) Mâine o să discutăm infrastructura rutieră, feroviară”, au transmis surse politice, după discuţiile de marţi.

De asemenea, la întâlnirea coaliţiei vor participa şi reprezentanţi ai UDMR, au menţionat sursele.

Premierul Viorica Dăncilă nu va participa la discuţii, fiind plecată la Bruxelles, într-o vizită de lucru.

Citeşte şi: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Post-ul A treia zi de…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata