Abonamentele la internet se scumpesc. Cu cât vom plăti mai mult din cauza taxei pe lăcomie

Abonamentele la internet și cablu se scumpesc de la 1 martie 2019, după ce Guvernul a introdus taxa pe lăcomie, adică o taxă de 3% pe cifra de afaceri companiilor din domeniul telecomunicațiilor. RCS & RDS, cel mai mare operator de cablu și internet din România, a anunțat că prețurile abonamentelor vor fi majorate.

„Digi | RCS & RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaților noștri prin îmbogățirea ofertei de servicii de comunicații electronice fixe și mobile. Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare şi de creştere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum şi pentru a reacţiona la creşterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar şi după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive”, au anunțat reprezentanții RCS & RDS prin intermediul unui comunicat.

Prețuri pentru mediul urban, începând cu 1 martiePrețuri pentru mediul urban, începând cu 1 martie

Abonamentele la internet se scumpesc de la 1 martie 2019

Dacă până în prezent un abonament TV Analogic de la Digi costa 23.99 de lei, de la 1 ianuarie 2019 prețul va urca la 26 de lei, iar în cazul abonamentelor digitale prețul crește de la 27.83 lei la 30 de lei pentru programul Digi Digital şi de la 28.79 la 31 de lei în cazul Digital Special. În comunicatul emis de RCS & RDS se menționează că în cazul în care abonații nu sunt de acord cu noile prețuri, pot renunța la abonament în 30 de zile de la primirea notificării.

Prețuri pentru mediul rural, începând cu 1 martiePrețuri pentru mediul rural, începând cu 1 martie

Cu cât vom plăti mai mult pentru abonamentele de internet și cablu din cauza taxei pe lăcomie

Analogic: de la 23.99 lei la 26 de lei
Digital: de la 27,83 lei la 30 de lei
Digital Special: de la 28,79 lei la 31 de lei
Satelit…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata