Acces Direct va avea de astăzi o nouă prezentatoare! Cu cine a fost înlocuită Simona Gherghe

146

La finalul ediției de astăzi, 15 martie, Simona Gherghe s-a ridicat de pe scaunul de prezentator și și-a luat rămas bun de la telespectatori.

La sfârșitul emisiunii de astăzi, vineri, 15 martie, Simona Gherghe, îndrăgita prezentatoare din cadrul Acces Direct s-a ridicat de pe scaunul moderatorului și a lăsat-o să se așeze în locul ei pe actrița Cristina Cioran. Prezentatoarea TV intră de astăzi în concediu prenatal fiindcă va deveni în cel mai scurt timp din nou mămică. Aceasta a mai dat naștere în urmă cu doi ani unei fetițe superbe, iar acum Simona va aduce pe lume un băiețel.

Cristina Cioran va începe de luni, 18 martie, să prezinte în locul Simonei emisiunea foarte îndrăgită „Acces direct”, difuzată la Antena 1.

 

 

“M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea.Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”, a declarat actrița Cristina Cioran.

Simona Gherghe a mai trecut printr-un concediu prenatal, înainte de nașterea Anei Georgia, iar atunci Mirela Boureanu Vaida a înlocuit-o, devenind gazda emisiunii preț de câteva luni bune. Aceasta se află în luna a 8-a de sarcină și ne-a divulgat că unul dintre numele băiețelului său va fi Ioan pentru a păstra tradiția în familie.

 

 

Sursa: capital.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata