Accident bizar între doi bicicliști, anchetat de polițiști

Un caz mai puțin întâlnit s-a petrecut în acest weekend în comuna Paleu din județul Bihor. Este vorba despre un banal accident de biciclete al unor doi bărbați care s-au ciocnit, dar care mai apoi au chemat Poliția deoarece au dorit să se facă cercetări pentru a se stabili cine a fost cu adevărat vinovatul.

Întreaga întâmplare mai ciudată s-a produs sâmbătă după orele prânzului, când, pe o stradă din comuna Paleu, doi bicicliști s-au lovit unul de celălalt. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani și un tânăr de numai 16 ani. Cei doi s-au izbit, au căzut și s-au ales cu lovituri.

Se pare că bărbatul de 35 de ani a avut câteva julituri grave, iar mai apoi a început să se ia la ceartă cu tânărul de 16 ani, acuzându-l că el a fost de vină în accident.

Ulterior, cei doi bicicliști au sunat la numărul unic de urgență 112 și au chemat de îndată Poliția pentru că au dorit ca oamenii legii să facă mai multe cercetări și să stabilească vinovatul.

„Un tânăr de 16 ani, din Paleu, în timp ce circula pe bicicletă, înspre Uileacu de Munte, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu o altă bicicletă, pe care circula, în aceeaşi direcţie, un bărbat de 35 de ani, din Oradea, care se angajase în depăşirea sa”, este informația transmisă într-un comunicat al Poliţiei Bihor, conform ebihoreanul.ro

Se fac în continuare cercetări de către cei de la Poliția rutieră, pentru a se stabili cu acuratețe care au fost cauzele și împrejurările producerii accidentului respectiv.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata