Accident grav în Popești-Leordeni.

De Jurnalul Național Actuale 136 citiri
2 min citire

Inrolare trafic.ro
Un accident grav a avut loc în Popești-Leordeni, în apropiere de Capitală. Un șofer vitezoman a pierdut controlul volanului și a intrat într-o pizzerie. Mai mult decât atât, accident grav şi în Bihor. Două fete au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni în Aleșd.

Astfel că, doi oameni au ajuns la spital, iar alți doi au fost răniți ușor într-un accident rutier produs în Popești-Leordeni, lângă Capitală. Şoferul unei mașinii a pierdut controlul volanului din cauza asfaltului umed și a vitezei excesive și a intrat într-o pizzerie inaugurată de curând.

Astfel că, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta lui au fost răniţi şi au fost transportați de urgență la Spitalul Bagdasar din Capitală.

De asemenea, accident grav şi în Bihor. Acolo unde, două fete, una de 16 ani şi alta de 17, au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Aleșd.

Mai mult, polițiștii vor face cercetări pentru a afla cum anume s-a produs accidentul.

„Una dintre fete, cea în vârstă de 16 ani, a suferit un traumatism la nivelul membrelor superioare și a fost dusă la Urgențe – Pediatrie (n.r. – secția Gavril Curteanu a Spitalului Județean), iar cealaltă fată, de 17 ani, a suferit multiple traumatisme și la cap, și la nivelul toracelui, și la nivelul membrelor, fiind transportată tot acolo. Starea ei este totuși de o gravitate medie”, a spus, la solicitarea BIHOREANULUI, dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor.