Accident GRAV pe DN1, în Sibiu! Trafic blocat, 10 persoane rănite! Plan roşu de intervenţie

18 persoane și-au văzut moartea cu ochii astăzi, după ce mașinile în care erau au fost implicate într-un grav accident pe DN1, în județul Sibiu. Două microbuze și două autoturisme s-au ciocnit violent pe centura ocolitoare a orașului Avrug. O altă mașină a fost lovită ușor, iar cei aflați înăuntru s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. În urma impactului puternic, 10 persoane au fost rănite, iar alte opt nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit celor mai noi informații, una dintre victime este intubată, relatează sibiu100.ro.

La scurt timp după ce s-a dat alarma la apelul unic de urgență 112, autoritățile din județul Sibiu au declanșat Planul Roşu de Intervenţie.

 “Având în vedere numărul mare de ocupanţi, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD şi SAJ disponibile din zonă. Din primele informaţii furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate”, a transmis un oficial al IGSU.

10 răniți în urma unui accident violent în județul Sibiu! A fost activat planul roşu de intervenţie

În imagini filmate în timp ce salvatorii încearcă să scoată victimele din mașinile transformate în gheme de fiare se vede cât de violent a fost impactul. La fața locului au ajuns cinci echipaje de prim-ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD, o autospecială de victime multiple, cinci echipaje medicale SAJ şi autospeciala CBRN.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că șoferul vinovat de producerea incidentului rutier are 22 de ani și este din Brașov. În mașina lui erau patru persoane. Conform IPJ Sibiu, șoferul autoturismului nevinovat are 44 de ani și este din Hunedoara, el fiind însoțit de doi pasageri, conform sursei citată mai sus. În microbuzul înmatriculat în Neamț se aflau cinci oameni, plus șoferul, de 40 de ani, iar în…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata