Achiţei (PNL Botoşani): Remanierea este o spălare în public a rufelor murdare din PSD

Deputatul liberal Cristian Achiţei consideră că remanierea guvernamentală propusă de Partidul Social Democrat (PSD) este "o spălare în public a rufelor murdare din PSD", fără a avea vreo legătură cu buna guvernare.

El a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că "la fel ca precedentele schimbări de guvern sau de miniştri, remanierea guvernamentală are ca scop pedepsirea celor care au îndrăznit să-l critice pe tătucul suprem Dragnea".

"Remanierea nu are nicio legătură cu buna guvernare sau cu dorinţa de a face bine ţării. Este doar o spălare în public a rufelor murdare din PSD. De altfel, fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, a spus clar, cu subiect şi predicat, fiind aprobat de Dragnea şi de Dăncilă, că interesele partidului din următorii doi ani sunt mai presus de stabilitatea la conducerea unui minister extrem de important, precum cel al Apărării. Ce vreţi mai clar de atât? Partidul înaintea României şi a românilor", a afirmat Achiţei.

Acesta consideră, totodată, că poziţia preşedintelui Klaus Iohannis de a refuza numirea, cu ocazia acestei remanieri, a doi foşti miniştri, Ilan Laufer şi Olguţa Vasilescu, e "perfect justificată şi constituţională".

"România are nevoie de un cabinet cât mai performant, compus din miniştri care să dorească să facă bine în primul rând ţării, nu clicii din fruntea partidului de guvernământ", a adăugat Achiţei. AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Diana Dumitru; editor online: Magdalena Tănăsescu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata