Actorul danez Mads Mikkelsen îl va înlocui pe Johnny Depp în filmul „Fantastic Beasts 3”

0 208

Studioul Warner Bros l-a ales pe actorul danez Mads Mikkelsen să îl înlocuiască pe Johnny Depp în viitorul lungmetraj din franciza „Fantastic Beasts”, relatează Reuters.

Astfel, Mikkelsen, în vârstă de 55 de ani, cunoscut pentru rolul criminalului în serie Hannibal Lecter din serialul „Hannibal”, îl va interpreta pe vrăjitorul Grindelwald în viitorul film „Fantastic Beasts 3”.

Johnny Depp a fost nevoit să renunţe la acest rol după ce a pierdut procesul de defăimare intentat tabloidului britanic The Sun, care a scris despre vedetă că a maltratat-o pe Amber Heard, fosta sa soţie.

Totodată tabloidul criticase distribuirea starului hollywoodian în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”. Actorul american a pierdut procesul cu The Sun după ce un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate de acesta erau „substanţial adevărate”.

În prezent, Depp, în vârstă de 57 de ani, care a devenit celebru graţie unor roluri interpretate într-o serie de filme de mare succes, precum „Edward Scissorhands” („Edward Mâini-de-foarfece”) şi cele din franciza „Pirates of the Caribbean” („Piraţii din Caraibe”).

Filmările la „Fantastic Beasts 3” continuă în Marea Britanie cu Eddie Redmayne şi Jude Law în fruntea distribuţiei şi cu data de lansare pe marile ecrane prevăzută pentru vara anului 2022.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata