Actorul Eddie Hassell a murit la vârsta de 30 de ani după ce a fost împuşcat în Texas

Foto: tmz.com
0 4

Actorul Eddie Hassell, cunoscut pentru rolurile interpretate în filmul nominalizat la Oscar “The Kids Are All Right” (2010) şi în serialul TV “Surface” difuzat de postul NBC, a murit la vârsta de 30 de ani după ce a fost împuşcat duminică în statul Texas, a anunţat presa americană, care îl citează pe agentul de presă al artistului, relatează Reuters.

Astfel, Eddie Hassell a fost împuşcat duminică dimineaţă în timpul unui prezumtiv furt de automobil, însă incidentul este încă investigat la ora transmiterii acestor informaţii, a raportat site-ul revistei Variety.

Dar şi cotidianul The New York Times a anunţat că actorul a fost împuşcat în faţa apartamentului în care locuieşte iubita lui, aflat în Grand Prairie, o suburbie a oraşului Dallas, în jurul orei locale 01:00.

Agentul de presă al actorului a dezvăluit pentru acelaşi cotidian că Eddie Hassell a fost împuşcat în abdomen şi transportat la un spital din apropiere, unde a decedat. Circumstanţele care au condus la acea împuşcătură nu au fost deocamdată clarificate.

Eddie Hassell a interpretat personajul Phil Nance în 10 episoade ale serialului SF “Surface” difuzat de NBC, în care a jucat alături Leighton Meester şi Lake Bell.

În filmul “The Kids Are All Right”, care a primit patru nominalizări la premiile Oscar din 2011 – inclusiv la categoria “cel mai bun film” -, Eddie Hassell a interpretat personajul Clay, un adolescent dependent de droguri.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x