Acuzaţii grave aduse de Lia Olguţa Vasilescu deputatului Neagu (PNL): „I-a cerut lui Iordache să se ridice de pe scaun, că i-l dă la telefon pe Klaus Iohannis”. Reacţia liberalului: Nu e adevărat!

0

Lia Olguţa Vasilescu l-a acuzat, miercuri, pe deputatul PNL Nicolae Neagu, că i-a spus lui Florin Iordache să se ridice de pe scaunul de preşedinte de şedinţă, în plenul Camerei, în timp ce se cerea revocarea din funcţie a preşedintelui Liviu Dragnea şi a doi vicepreşedinţi PSD. În plus, potrivit Liei Olguţa Vasilescu, deputatul PNL i-ar fi spus acestuia că i-l dă la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis.

Fostul ministru al Muncii spune că ceea ce s-a întâmplat miercuri în plenul Camerei Deputaţilor a fost orchestrat şi de alte forţe politice şi instituţii, precum DNA.

„Astăzi a fost o încercare de forţă, de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Ştim că urmează un an electoral şi tot acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducî în postura de anu avea un candidat viabil în campania electorală. Dar, ce mi se pare mai îngrijorător, sunt cele două subiecte. Unul, că s-a cerut recocarea a doi vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor din partea PSD-ului. Ne întrebăm de ce pentru al treilea nu s-a cerut. Este vorba de doamna Carmen Mihălcescu .Am văzzut astăzi că, la ora 9.30, din plen, a fost chemată la DNA, deci este o coordonare între toate aceste forţe. Şi cred că nu cunoaşteşti un amănunt foarte importatnt şi anume că domnului preşedinte de şedinţă, adică domnului Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun, pentru că şi-a făcut treaba şi să i-l dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis”, a spus Vasilescu, după şedinţă.

Ea a spus că Florin Iordache a refuzat să vorbească la telefon.

„Domnul Neagu, să îl întrebaţi pe el. Nu cred că se fac glume la nivelul acesta, cel puţin din partea parlamentarilor PNL.  Sunt două…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close