Administraţia Deltei suspendă activitatea directă cu publicul din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

0 6

Începând de luni 12 octombtie, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a suspendat activitatea directă cu publicul, din cauza creşterii numărului de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, au anunţat reprezentanţii instituţiei pe pagina de Facebook.

Din această cauză, despre reînceperea activităţii se va reveni asupra deciziei, în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional privind răspândirea noului coronavirus.

În contextul dat „Depunerea/ridicarea documentelor de către persoanele fizice şi juridice se va realiza numai prin poştă, e-mail sau fax”, se menţionează în anunţul ARBDD.

În acest fel, reprezentanţii ARBDD au mai menţionat că formularele necesare documentaţiilor care pot fi depuse la sediul Administraţiei pot fi descărcate de pe site-ul instituţiei, iar taxele şi tarifele aferente documentaţiilor ce urmează să fie depuse online sau prin poştă se achită prin ordin de plată la Trezorerie în contul ARBDD.

În contextul pandemic şi conform ultimelor date ale Prefecturii Tulcea, 1.088 de persoane din judeţ au fost confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 48 au murit, 255 sunt internate sau izolate la domiciliu, iar 785 de persoane au fost declarate vindecate.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata