Adrian Dumitru a dat pe spate juriul de la Românii au Talent! Mihai Petre: “Când te-am văzut, am crezut ca ai uitat textul”. VIDEO

Adrian Dumitru este concurentul care a fost puțin subestimat, din cauza stării cu care a pășit pe scena talentelor. După ce le-a demonstrat contariul juraților, acesta a emoționat și a adus laude fără număr din partea juraților. Publicul a fost în delir pentru surpriza colosală venită pe scena de la Românii au Talent, cu toate că el a cântat pentru prima oară într-un astfel de cadru.

Adrian Dumitru, concurentul de la Românii au Talent cu semipareză

„Asa înseamnă emisiunea asta, să vii de nicăieri și să ajungi să uimești teribil. Ne revedem cu 4 de DA, Adrian”, a declarat de-a dreptul uimit Andi Moisescu, despre Adrian Dumitru: „Noi suntem privilegiați de la cele mai bune locuri.” „Ce ne-ai făcut, Adriane. Ce am crezut noi și ce a fost de fapt…ori ești aterizat cu pluta ori ești șmecher. Eu cred că știi ce faci”, a spus Florin Călinescu.

De asemenea,a jurații s-au întrebat dacă bărbatul are studii superioare, iar acesta a rspuns negativ. „Nu am putut sa fac Conservatorul și nici cursuri de canto nu mi-am permis. Am făcut tot ce am putut. Acum când în corul unei biserici. Dumnezeu nu rămâne dator. Eu îi sunt lui dator”, a spus Adrian.

Românii au talent, sezonul #9suprem, ediția numărul 6: ADRIAN DUMITRU

Atenție, "piele de găină"! Despre asta este vorba la Romanii au talent. Vocea lui a uimit jurații > http://bit.ly/2HlR9abAndi Moisescu: "Ce am crezut noi…și ce a fost"

Gepostet von Romanii au talent am Freitag, 15. März 2019

Adrian Dumitru, momentul emoționant de la Românii au Talent

„Când ai intrat, am avut senzația că ți-ai uitat textul. Aveai o privire pierdută. Ești extrem de talentat, ai sunat extrem de bine și ai fos o adevărată surpriză pentru mine. Noi suntem privilegiață să privim oameni ca tine. Felicitări!”, a spus Mihai Petre.

„Trebuie să recunosc că mă aflu în aceeași situație, iar surpriza a fost colosală. Mă bucur că ai venit la noi pentru…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata