Adrian Severin după ce i-a fost criticată prezența la Ateneu: „Tot felul de talibani, cu diplomă și fără diplomă, au vituperat pe rețelele sociale sau prin presa miluită a ocultei antiromânești”


Fostul europarlamentar Adrian Severin a reacționat pe Facebook la criticile care i-au fost aduse, joi seară, după ce a participat la ceremonia de preluare a președinției Consiliului European de către România.

Proaspăt eliberat din închisoare, Severin a fost criticat pentru că a primit loc în loja principală alături de Klaus Iohannis, Patriarhul Daniel, Viorica Dăncilă, Donald Tusk și Jean Claude Junker.

”De ieri, 10 ianuarie 2019, România a preluat oficial, prin guvernul său, președinția Consiliului UE. Ieri, la Ateneul român, cu acest prilej a avut loc o reuniune a tuturor liderilor instituțiilor UE.

Împotriva cui era, deci, protestul, #rezist din fața Ateneului român? Era obligatoriu să fie ieri? Ieri, când, repet, România și nu numai PSD sau Guvernul ei preluau conducerea unei importante instituții europene?

Ieri era vorba despre Europa. Un protest ieri era împotriva Europei.

Euro-scepticii români, și nu mai sunt puțini, s-au abținut. Așa zișii pro-europeni nu s-au putut abține.

Nu vreți să știți comentariile din sală ale oficialilor UE pe care îi cred de partea lor cei din stradă, dar care mimează sprijinul acordat străzii doar pentru a slăbi capacitatea de negociere a României.

Foarte preocupați de locul lor în România, tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sala Ateneului român la acest ceremonial. Profitând de faptul că tehnologia actuală permite oricărui nevolnic să își expună prostia în atenția tuturor, tot felul de talibani, cu diplomă și fără diplomă, au vituperat pe rețelele sociale sau prin presa miluită a ocultei antiromânești.

Pe mine, ca și pe toți aceia preocupați de locul României în istorie, acest aspect ne-a interesat prea puțin….

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata