Adrian Ţuţuianu anunţă că va activa ca senator independent: „Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi!”

Adrian Ţuţuianu a anunţat, luni, că va activa ca senator independent. după demiterea sa din PSD şi după ce a pierdut funcţia de vicepreşedinte al Senatului. „Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi!”, a spus el, în plen.

Adrian Ţuţuianu a venit la tribuna plenului pentru a le mulţumi colegilor din conducerea Senatului pentru colaborarea, în perioada în care a deţinut funcţia de vicepreşedinte al forului.

Ţuţuianu a mai spus că nu a renunţat la atacarea în justiţie a deciziei PSD de a-l da afară din partid. În plus, a spus el, în Senat va activa în perioada în care îşi caută dreptatea în funcţie, ca senator independent, neafiliat unui grup politic.

„Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi”, a mai spus Ţuţuianu, în finalul discursului.

Preşedintele de şedinţă, senatorul PSD Claudiu Manda, i-a replicat: „Sper că atunci când v-aţi referit la atacarea în instanţă v-aţi referit la calitatea de membru PSD, nu la cea de vicepreşedinte al Senatului”.

Citeşte şi: Catedrala Mântuirii Neamului în cifre. Recordurile pe care le deține. E mai înaltă decât Casa Poporului și are cel mai mare clopot din lume

Post-ul Adrian Ţuţuianu anunţă că va activa ca senator independent: „Timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata