ALDE, atac la PSD, după vehicularea lui Dragnea candidat la prezidenţiale: „Chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire va ieşi pe locul doi!”


ALDE nu este de acord cu varianta Liviu Dragnea, candidat PSD la prezidenţiale. Reacţia a venit, vineri, din partea liderului ALDE Alba, Ioan Lazăr, care consideră că, chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire, candidatul PSD va ieşi pe locul doi”. Între timp, cele două partide analizează dacă vor merge, la alegerile pentru Palatul Cotroceni, cu o candidatură comună, sau cu candidaţi separaţi.

ALDE nu va fi de acord cu o candidatură a lui Liviu Dragnea, a transmis liderul ALDE Alba. Formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu speră într-o candidatură a liderului lor, la scrutinul din iarnă.

„Am văzut în presă o declaraţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman, (…), cum că este convins sau ştie că PSD-ul va trimite, deci candidatul PSD+ALDE sau candidatul PSD-ului, mă gândesc că ALDE nu va susţine aşa ceva, candidatul PSD-ului la prezidenţiale va fi Liviu Dragnea. L-am văzut şi pe secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, care a mai tărăgănat-o un pic, a spus că se va hotărî până în data de 15 septembrie care va fi candidatul la prezidenţiale. L-am văzut şi pe ‘greul’ din PSD Paul Stănescu, care spunea că nici nu concepe ca şi candidat la prezidenţiale să nu fie un membru al PSD”, a spus Ioan Lazăr, potrivit Agerpres.

El a adăugat că încă nu s-a decis nimic în acest sens în coaliţie şi că urmează să fie o dezbatere în care să stabilească dacă va fi un candidat comun şi care va fi acel candidat.

„Din punctul meu de vedere, adică înainte v-aş spune că, aţi văzut şi dumneavoastră, de la Iliescu încoace, niciun alt candidat al PSD nu a trecut de turul doi. Eu cred că în acest cros sau în acest concurs al prezidenţialelor, candidatul PSD, chiar dacă va alerga…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata