Alegerea actriţei Gal Gadot în rolul Cleopatra stârneşte controverse în rândul fanilor

Foto: aquarelle.md
0 7

Într-un viitor film Paramount, distribuţia actriţei Gal Gadot în rolul Cleopatra a lansat o dezbatere despre strămoşii legendarei regine a Egiptului şi dacă distribuţia actriţei este potrivită pentru acest rol, relatează luni dpa.

Filmul, care va fi regizat de Patty Jenkins pe baza unui scenariu scris de Laeta Kalogridis, a fost ideea lui Gadot şi este prezentat drept o dramă biografică. Informaţia a fost dezvăluită de site-ul de ştiri Deadline.

Aşadar Gadot, cunoscută pentru rolul Wonder Woman în două proiecte ale lui Jenkins (inclusiv „Woman Woman 1984”), este de origine israeliană.

În contextul cinematografic, Claudette Colbert, Vivien Leigh şi Elizabeth Taylor au interpretat în trecut legendarul personaj istoric.

Istoric, Cleopatra a fost descendentă a lui Ptolemeu I, un general grec macedonean care s-a proclamat rege al Egiptului după moartea lui Alexandru cel Mare. Totuşi, pentru că identitatea mamei sale este necunoscută, etnia Cleopatrei rămâne un mister.

Însă reacţia fanilor a fost în cea mai mare parte sceptică, mulţi întrebându-se dacă Cleopatra nu ar fi trebuit să fie interpretată de o actriţă de culoare.  

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata