Alexandru Nazare (PNL): Noul prefect nu cunoaşte problemele Capitalei

Noul prefect nu cunoaşte problemele Capitalei, afirmă preşedintele PNL Bucureşti, Alexandru Nazare, care îşi exprimă speranţa ca "lipsa de experienţă a acestuia să nu fie decontată de bucureşteni".

Nazare precizează că organizaţia PNL Bucureşti urmăreşte cu atenţie tot ce se întâmplă la nivel administrativ în Capitală.

"Conflictul din interiorul PSD, dintre domnul Dragnea şi doamna Firea, aduce deservicii majore bucureştenilor. PNL Bucureşti speră ca domnul Stana Sever Romulus, în calitate de prefect, să aibă o atitudine de mediator în acest conflict, pentru a nu perpetua blocajele deja existente la nivel administrativ. Trecând peste faptul că intră în obligaţia Guvernului să ne prezinte un CV al actualului prefect, lucru pe care nu l-a făcut până la ora actuală, ne vedem nevoiţi să ne raportăm la informaţiile din mediul online şi acestea foarte puţine. Conform acestor date, domnul Stana a lucrat în Primăria Popeşti-Leordeni, ceea ce ne arată că nu cunoaşte problemele Bucureştiului şi astfel porneşte pe noul drum administrativ cu handicapul profesionistului neexperimentat şi nefamiliarizat cu administraţia publică la nivelul Capitalei. A lucra la nivel tehnic în Primăria Popeşti-Leordeni nu te recomandă în a fi un bun prefect al Capitalei. Sperăm ca lipsa de experienţă şi de implicare directă în activitatea administrativă din Bucureşti să nu fie decontată de bucureşteni. De asemenea, sperăm ca prefectul să nu transfere la nivel de Bucureşti deja renumitele bâlbe şi gafe ale Guvernului", a declarat Alexandru Nazare, potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES.

El a adăugat că PNL Bucureşti îşi doreşte ca acest prefect să îşi cunoască şi să îşi îndeplinească atribuţiile dincolo de directivele de partid şi de luptele politice din PSD.

Miercuri, Guvernul a decis numirea lui Sever Romulus Stana în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti.

Executivul a…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata