Alimente care ofera senzatia de foame

Exista catvea alimente care accentueaza senzatia de foame atunci cand sunt consumate. Va trebui astfel sa evitati aceste alimente, mai ales in cazul in care doriti sa slabiti.

Foamea este rezultatul unor procese complexe care au loc in stomac. Atunci cand luati o gustare, este posibil ca alimentele pe care le consumati sa va creasca pofta de mancare sau sa o diminueze. Smoothie-urile sunt considerate a fi o capcana a fructelor.

Acestea sunt bogate in zaharurile continute de fructe, ele fiind lipsite de proteine si de grasimi. Acestea nu vor face decat sa va dea o senzatie de foame imediat dupa ce le veti consuma. Pentru a da mai multa putere unui smoothie, nu uitati sa adaugati verdeturi in acesta.

Este si o idee foarte buna sa adaugati unt de nuci sau o sursa de proteine cum ar fi mazarea, pentru ca smoothie-urile voastre sa fie mai satioase. Este o idee buna sa consumati painea cu grasimi sanatoase cum ar fi untul de nuci, surplusul de aceste calorii va vor ajuta sa va potoliti foamea pentru o perioada mai lunga de timp.

Albusul de ou este un alt aliment care poate accentua senzatia de foame. Acesta este un motiv bun pentru a folosi oua intregi atunci cand va preparati omleta. Galbenusul contine numeroase substante sanatoase cum ar fi grasimile si proteinele.

Muraturile sunt de obicei sarate, ele provocand sete, iar acest lucru nu va face decat sa va simtiti mult mai infometati, de aceea puteti sa le consumati mai rar.

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata