Altimate va furniza servicii de mentenanţă şi reparaţii ale sistemelor inteligente de trafic de pe A1 şi A2

82

Compania Altimate a câştigat, în martie, prin licitaţie publică un acord cadru pentru furnizarea de servicii de mentenanţă, suport tehnic şi intervenţii asupra sistemelor inteligente de trafic pe Autostrăzile A1 si A2, sisteme aflate în gestiunea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, potrivit unui comunicat al companiei, remis luni AGERPRES.

În contextul acordului cadru, acesta priveşte două loturi: lotul 1 – A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Drajna, Centru de Monitorizare şi Informare I.D.R.D.P. Bucureşti şi lotul 2 – A2 Cernavodă – Medgidia, A2 Medgidia – Constanţa, Centru de Monitorizare şi Informare Valea Dacilor.

În cadrul acestui acord, valoarea serviciilor pe care le va presta compania este de 8,27 milioane de lei pentru lotul 1 şi 7,35 milioane de lei pentru cel de-al doilea, pentru o perioadă de 4 ani.

Aşadar, în cadrul acestui proiect, specialiştii Altimate vor asigura servicii de monitorizare şi întreţinere a întregului Sistem ITS (suport online, intervenţii preventive şi corective), servicii de mentenanţă a sistemului de alimentare cu energie electrică pentru Sistemul ITS (intervenţii preventive şi corective), servicii de identificare a defecţiunilor din cadrul sistemului sau al echipamentelor ITS, repararea/ înlocuirea echipamentelor şi subsistemelor ITS, precum şi servicii conexe, servicii de upgrade şi corecţii software atât pentru echipamente, cât şi pentru serverele din Centrul de Monitorizare şi Informare (CMI) şi servicii şi lucrări de dezvoltare/upgrade al echipamentelor şi subsistemelor ITS.

În prezent, Altimate este o companie românească care dezvoltă, integrează şi implementează soluţii de ultimă generaţie de securitate fizică, IT şi comunicaţii, precum şi soluţii inteligente de management al traficului.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata