Am vrut să renunțăm la salariu pentru ca Neymar să revină la echipă

0 174

 Transferul lui Neymar de la PSG la Barcelona a picat, dar rămâne o discuție deschisă în presa din Spania. Invitat la emisiunea „El Larguero”, fundașul catalan, Gerard Pique, a vorbit despre efortul pe care erau dispuși să îl facă jucătorii blaugrana pentru revenirea brazilianului.

„Ceea ce i-am propus lui Bartomeu a fost să ne modificăm contractele pentru că știam că este vorba de fair play. Relația pe care o avem cu președintele a fost dintotdeauna bună și i-am spus că renunțăm la salariu în primul an (n.red. – anul în care vine Neymar), îi primim în al doilea, al treilea sau al patrulea an pentru ca Ney (n.red. – Neymar) să poată să vină, dacă aceasta este problemă pentru că noi mergem de fiecare dată mână în mână cu cei de la club.

Dacă noi am fi putut să ajutăm, nu aveam nicio problemă, totul pentru a putea veni. Era vorba de a găsi o soluție, iar clubul a spus că i se pare o idee bună”

În acest fel Pique a recunoscut că jucătorii au făcut presiune pentru revenirea brazilianului pe Camp Nou, pe lângă toate vizitele pe care le-au făcut cei din conducere la Paris pentru a încerca să deblocheze această operațiune, care în final a eșuat. Cu toate acestea, fundașul catalan a precizat că Neymar ar putea ajunge totuși la Barcelona.

„Să revină Neymar la Barcelona? În fotbal se poate întâmpla tot. Noi i-am spus: mergi într-o închisoare de aur. Are ușa deschisă”, a mai spus Pique, care a recunoscut că brazilianul vrea re se întoarcă:

„Se spune că el vrea să revină, așa este”.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x