Amănunte necunoscute despre filmul „Bodyguard”. Lui Whitney Houston i-a luat un an ca să accepte rolul | FOTO

0 114


Whitney Houston și Kevin Costner au făcut furori în anii ’90 cu filmul Bodyguard. Există lucruri mai puțin cunoscute despre pelicula care s-a bucurat de mare succes la public.

 

Au trecut 27 de ani de când regretata cântăreață Whitney Houston și actorul Kevin Costner le-au dat viață personajelor Rachel Marron și Frank Farmer într-unul dintre cele mai iubite filme din toate timpurile, Bodyguard, realizat în anul 1992.
Dacă filmul regizat de Mick Jackson este cunoscut de toată lumea, amănuntele din culise sunt mai puțin știute.

Lawrence Kasdan a scris scenariul pentru Bodyguard în anul 1976, acesta fiind, de fapt, și primul său scenariu de film. lawrence Kasdan este cunoscut ca fiind scenaristul uneia dintre peliculele Star Wars și Indiana Jones.

Warner Bros a cumpărat scenariul cu ideea că Steve McQueen și Diana Ross vor fi cei care vor juca rolurile principale, însă acest proiect nu a prins viață în anii ’70 de teamă că publicul nu avea să accepte o poveste de dragoste interrasială.
Kevin Costner, starul care a intrerpretat rolul principal în Bodyguard, a știut de la început că cea mai potrivită pentru rol era Whitney Houston. Cu toate acestea, regretata cântăreață nu a fost sigură dacă să accepte sau nu rolul. A luat decizia abia după un an de gândire. Dacă Whitney Houston ar fi refuzat, pentru rolul respectiv erau luate în calcul Olivia Newton-John, Doll6y Parton și Janet Jackson.
Tot Kevin Costner a fost cel care a sugerat ca melodia principală a filmului să fie piesa „I will always love you”, compuă[ de Dolly Parton, chiar dacă melodia mai fusese folosită într-un film celebru: „Alice nu mai locuiește aci”, realizat ]n anul 1974 de Martin Scorsese.
În timpul filmărilor, Whitney Houston, care abia…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata