Anamaria Ferentz rupe tăcerea după moartea lui Marcel Toader. Ce spune despre fostul soț

Anamaria Ferentz și afaceristul Marcel Toader au fost căsătoriți pentru o perioadă destul de scurtă de timp, dar drumurile lor s-au despărțit. Anamaria Ferentz și-a acuzat la vremea respectivă fostul soțul că ar fi lovit-o. Cântăreața a aflat vestea morții fostului rugbist după ce un internaut i-a scris pe pagina de Instagram.

Cum a reacționat Anamaria Ferentz la aflarea veștii morții lui Marcel Toader

Cântăreața Anamaria Ferentz și fostul rugbist Marcel Toader s-au căsătorit în anul 2005, dar căsnicia lor a durat doar 3 luni. Cântăreața a aflat de pe site-urile de socializare că fostul soț a murit sâmbătă, 3 august după ce a suferit un stop cardiorespirator. Un internaut i-a scris la o postare că Marcel Toader a murit. „Vezi că a murit Marcel Toader şi nu este minciună sau glumă”, a scris internautul.

Anamaria Ferentz a răspuns la comentariul internautului spunând că a aflat deja vestea morții lui Marcel Toader. Cântăreața se află în Statele Unite ale Americii și cel mai probbail nu va ajunge în înmormântarea afaceristului. „:( Am auzit… Dumnezeu să-l odihneasca în pace! Condoleanţe familiei :(”, a scris Anamaria Ferentz pe contul de Instagram.

Anamaria Ferentz și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de 3 luni. Sursa foto: cancan.ro

Anamaria Ferentz, declarație după moartea fostului soț Marcel Toader

După ce a fost bombardată cu mesaje și telefoane, artista a dat o declarație presei.  „Din păcate am aflat despre decesul lui Marcel, veștile rele ajung cel mai repede… Sunt sunată și primesc multe mesaje pe acest subiect, de la presă și televiziuni… Îmi doresc să păstrez decența în aceste momente, să respect durerea familiei și spun din suflet că îmi pare rău pentru decesul lui. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Anamaria Ferentz pentru perfecte.ro.

Anamaria Ferentz își vede în continuare de viața sa din America, unde…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata