Anchetă la Guvern, după tipărirea cu greşeli a invitaţiilor pentru lansarea preşedinţiei Consiliului UE. Cine este responsabil şi când se va lua o decizie (surse)


Tipărirea cu greşeli a invitaţiilor oficiale pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE, semnalată de mai mulţi politicieni, se va lăsa cu demiteri. Surse guvernamentale au precizat, pentru Libertatea, că o anchetă va avea loc, cel mai probabil săptămâna viitoare, după finalizarea evenimentului, iar responsabilii vor fi sancţionaţi. Cei care s-au ocupat de invitaţii sunt Secretariatul General al Guvernului şi Departamentul de Protocol al Guvernului. 
Analiza va fi făcută după ce se termină evenimentele penntru preluarea preşedinţiei Consiliului UE, pentru a nu perturba acest eveniment.

Invitată miercuri seară la Antena 3, Ecaterina Andronescu a confirmat eroarea de pe invitație și a declarat că premierul Viorica Dăncilă a spus, în ședința de Guvern, că „autorul acestor invitații trebuie să plece”.
„Într-adevăr, pe invitație a apărut această nefericită greșeală. Eu vă cer scuze tuturor. Dna prim-ministru a întrebat în ședința de guvern cine a făcut și a spus că cine este autorul acestor invitații trebuie să plece. Și cred că a luat o decizie foarte bună”, a spus Ecaterina Andronescu.
Citeşte şi: EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

Post-ul Anchetă la Guvern, după tipărirea cu greşeli a invitaţiilor pentru lansarea preşedinţiei Consiliului UE. Cine este responsabil şi când se va lua o decizie (surse) apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata