Anchetă la Penitenciarul Rahova, după ce psiholoaga s-a căsătorit cu interlopul Crocodilu

O anchetă internă a fost deschisă la Penitenciarul Rahova, după ce psiholoaga s-a căsătorit cu unul dintre interlopii încarcerați. Căsătoria dintre cei doi a avut loc în urmă cu o săptămână la Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost mutat Bogdan Dumitrache, cunoscut după porecla Crocodilu.

„Nu este nimic neobişnuit. Orice deţinut are dreptul la căsătorie. Face o cerere în acest sens şi, după ce se analizează, deţinutul se poate căsători fie în interiorul penitenciarului, fie în localitatea de care aparţine penitenciarul, în cazul nostru în Jilava. Căsătoria la care faceţi referire a avut loc în penitenciar, iar femeia care s-a căsătorit cu deţinutul de la noi nu este angajată la Jilava, ci la Rahova”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Jilava, Cristian Micu.

Bogdan Dumitrache, zis Crocodilu

Anchetă la Penitenciarul Rahova! Psiholoaga s-a căsătorit cu interlopul Crocodilu

Problema este că angajaților din penitenciare le este interzis să aibă relații cu deținuții. „Funcţionarilor publici din sistemul administraţiei penitenciare le este interzis să stabilească relaţii de afaceri ori de altă natură cu persoanele private de libertate, cu persoane din lumea interlopă sau cunoscute a fi implicate în activităţi ilegale”, precizează Administraţia Naţională a Penitenciarelor prin intermediul unui comunicat.

Penitenciarul RahovaPenitenciarul Rahova

Psiholoaga de la Penitenciarul Rahova este anchetată acum de superiori, după ce în urmă cu o săptămână s-a căsătorit cu interlopul Crocodilu, pe care l-a consiliat pe probleme de educaţie în cadrul închisorii. Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor susțin că femeia nu a încălcat codul deontologic prin relația pe care a avut-o cu deținutul.

Bogdan Dumitrache, zis Crocodilu, a fost condamnat în iunie 2018 la 7 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru constituire de grup infracţional…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata