Andra, din nou însărcinată? Fotografia care face furori pe net cu mâna pe burtica artistei

Andra a surprins pe toată lumea în urmă cu o lună când a anunțat că nu va mai fi jurat la ”Vocea României”. Acum cântăreața surprinde din nou. O fotografie care a apărut pe Internet o arată pe artistă ținând mâna protectiv pe burtică.

Andra este însărcinată? Fotografia care o dă de gol

Cântăreața Andra a luat decizia de a renunța la postura de jurat din emisiunea ”Vocea României”. În urmă cu o lună artista a declarat că nu mai poate face față celor două turnee care au loc simultan, referindu-se aici la ”Românii au talent” și ”Vocea României”, dar se pare că motivul este cu totul altul.

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop”, a explicat Andra decizia de a renunța la ”Vocea României”.

Se pare însă că luarea acestei decizii ascunde cu totul altceva. O fotografie făcută în timpul unei petreceri și postată pe Internet de o prietenă o arată pe Andra ținându-și protectiv mâna pe burtică semn că artista este însărcinată pentru a treia oară. Din câte se poate vedea din fotografii sarcina este destul de avansată, iar zâmbetul larg pe care îl afișează artistă dă de gol fericirea pe care o trăiește, conform CANCAN.

Andra este însărcinată? Într-o fotografie își ține mâna protectiv pe burtică. Sursa foto: cancan.ro

Andra și Cătălin Măruță mai au doi copii: David și Eva

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și longevive cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe vremea în care artista avea doar 19 ani, iar Cătălin prezenta emisiunea…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata