Andra, imagine de mii de like-uri alături de fiica sa! Reacția fanilor când le-au văzut coafate la fel

Andra a publicat pe un site de socializare o fotografie în care apare alături de fiica ei, amândouă fiind coafate la fel. În doar câteva minute, îndrăgita artistă a adunat mii de like-uri. În descrierea pozei, Andra Măruță a scris: „Noua generație de influenceri. Iată! M-am coafat ca păpușica mea. Vă place de noi? @evamaruta.”

Și, cum este una dintre cele mai iubite cântărețe, fanii acesteia au lăsat multiple complimente la fotograpia postată. „Frumoase foc”, „Adorabile!”, „Sunteți superbe! Cea mai frumoasă poză!”, „Îți seamănă buburuza”

Andra a adunat mii de like-uri la o fotografie în care apare alături de fiica ei

„Sunteți foarte frumoase și cochete”, „Sunteți atât de dulci. Mâine-poimâine o vedem și pe Eva pe scenă!”, „Sunteți ca două picături de apă”, „Ce îți seamănă Eva”, „Asta mcă o să fie exact ca tine”, „Super! O poză cât o mie de cuvinte”, „Așa mamă, așa fiică, sunteți superbe”, sunt câteva dintre comentariile primite de vedeta de la prietenii din mediul virtual.

Fotografia Andrei în care era alături de fiica ei a adunat mii de like-uri

Cât despre viața de familie, artista a dezvăluit totul într-un interviu pentru Click!. „David merge la școală, într-adevăr, dar e în clasa pregătitoare, deci nu are teme de făcut. Ne povestim, desigur, ce am făcut, ne jucăm, luăm cina împreună.

Andra, imagine de mii de like-uri alături de fiica sa! Reacția fanilor când le-au văzut coafate la felAndra, alături de familia sa

Evei îi place să îi citesc povești, David preferă oricând să contruim un joc de Lego. Eu și Cătălin ne împărțim sarcinile astfel încât să stăm fiecare cu ambii copii și, pe cât se poate, să vorbim și între patru ochi. E o atmosferă foarte simpatică, nu e niciodată liniște, râdem, cântăm, ne jucăm, ne mai certăm pe o jucărie, o luăm de la capăt”, a povestit Andra.

Articolul Andra, imagine de mii de like-uri alături de fiica sa! Reacția fanilor când le-au văzut coafate la fel apare prima…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata