Andreea Berecleanu se retrage de la TV? Declaratia vedetei ridica semne MARI de intrebare!!!


Cu toate ca lumea o iubeste si o urmareste in mediul online, nu toata lumea stie ca Andreea Berecleanu are doua joburi. Pe langa meseria de prezentatoare tv a stirilor de la Antena 1, vedeta mai are un job. Timpul ei liber este mai limitat, dar nu se gandeste sa renunte la televiziune.
Iubeste mult ceea ce face si sustine ca nu s-a gandit niciodata sa plece din televiziune. Poate doar varsta sa fie cea care sa o determine sa renunte la pupitrul stirilor.
„Dincolo de TV, eu sunt un om de comunicare, restul zilei îl dedic acestei activități, sub toate formele ei. Apoi, site-ului Estetica Premium, partea de comunicare a clinicilor medicale, dar și a altor clienți. Este un alt job full time.
Eu am implinit 25 de ani de cariera in jurnalism si televiziune, sotul meu tot 25, de chirurgie estetica. Este o coincidenta frumoasa, pe langa dragostea care ne tine impreuna. Un interviu oferit voua, cu drag, despre viata, asa cum este ea”, a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!.

Articolul Andreea Berecleanu are doua joburi. Cu ce se ocupa vedeta cand nu prezinta stirile Antena 1 apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata