Andreea Mantea își dă fiul la grădiniță în Turcia. „Mă pasc niște emoții uriașe”

Andreea Mantea s-a mutat pentru o perioadă de șase luni în Turcia, pentru noua emisiune pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D. Fiul ei, care se află cu ea în această perioadă, va merge la grădiniță în Turcia.

 

Andreea Mantea are un nou proiect profesional. Este vorba despre show-ul matrimonial „Puterea dragostei”, pe care aceasta îl moderează la postul de televiziune Kanal D. Cum filmăriule au loc în Turcia, vedeta s-a mutat acolo pentru o perioadă de șase luni. Și nu a făcut-o singură, ci împreună cu comoara ei de băiețel, david.

Pentru ca micuțul să nu ducă lipsă de nimic și pentru a-și vedea în continuare de educație, Andreea Mantea îl va da pe micuț la grădiniță în Istanbul.


„Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare.

În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă.

Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Citește și: Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

 

Post-ul Andreea Mantea își dă fiul la grădiniță în Turcia. „Mă…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata