Andreea Marin, reacție după ce Mihaela Rădulescu o jignește în interceptările DNA

Andreea Marin și-a expris prima reacție în urma jignirilor fără precedent venite din partea Mihaelei Rădulescu. Un război de neimaginat a pus stăpânire pe presa mondenă după ce convorbiri ale Mihaelei Rădulescu alături de fostul soț au fost făcute publice.

De asemenea, în urma acestora, diva de la Monaco a ajuns la interceptări la DNA. ” „MIHAELA RĂDULESCU: N-are nicio idee. Ea… Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că MARIN a făcut. MARIN s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani…”

Andreea Marin, reacție după jignirile Mihaelei Rădulescu: „Suntem profund diferite”

Un scandal total s-a năpustit asupra fanilor divelor, dar și asupra presei, când Mihaela Rădulescu i-a atribuit jigniri ca la ușa cortului Zânei surprizelor. Gazda emisiunii Ferma Vedetelor a făcut afirmații dure la adresa Zânei într-o conversație cu Emilian Schwartzenberg, conversații în urma cărora a fost interceptată de DNA. „Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN.

Mihaela Rădulescu, jigniri fără precedent la adresa Andreei Marin

Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere. (…) Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la MARIN, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…”  Zâna Surprizelor a răspuns conversației în cauză. „Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea… Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie.“

Mihaela Rădulescu, război total cu Andreea Marin

„SCHWARTZENBERG EMILIAN: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi… da’ nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata