Anna Kendrick va lansa pe HBO Max noul serial „Love Life”

46

Un nou serial care va fi difuzat pe platforma HBO Max la 27 mai, cu  Actriţa Anna Kendrick, si va fi prezentat joi, care prezintă aventurile şi relaţiile sentimentale ale unei tinere din New York, relatează EFE.

Astfel, Kendrick, foarte cunoscută din saga „Pitch Perfect” şi nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar în filmul „Up in the Air” (2009), va debuta cu „Love Life” în primul său rol pentru televiziune.

Iar”Premiera virtuală” este o idee care se extinde la Hollywood, în contextul izolării dictate de pandemia de coronavirus.

La aceste premiere virtuale, un grup de ziarişti de specialitate primesc o invitaţie pentru a putea viziona filmul sau câteva episoade dintr-un serial de pe dispozitivul portabil. Apoi se organizează o mică petrecere digitală cu surprize şi atracţii legate de eveniment.

Insa inainte de difuzarea primelor două episoade din „Love Life”, Kendrick a declarat într-un mesaj video că speră ca lumea să se poată bucura de noul serial în aceste „momente dificile”. Actriţa a subliniat că povestea se axează pe relaţiile şi conexiunile umane şi asupra modului în care „oamenii pe care îi iubim ne modelează vieţile”.

Serialul”Love Life” prezintă biografia romantică a unei tinere din New York prin intermediul noilor iubiri, despărţirilor şi dezamăgirilor din dragoste prin care trece.

Fiecare episod prezintă o relaţie sau naşterea unei iubiri având-o pe Kendrick ca personaj central. Din distribuţia acestui serial, care îmbină drama cu comedia, mai fac parte Scoot McNairy şi Zoe Chao.

Iar Sam Boyd este creatorul acestui serial care îi are ca producător pe Anna Kendrick şi ca regizor pe Paul Feig, cunoscut pentru a fi regizat comedia „Bridesmaids” (2011) şi care a mai lucrat cu Kendrick la filmul „Simple Favor” (2018).

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata