ANOFM organizează 77 de programe de formare profesională

0 146

În luna decembrie din acest an, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza, un număr de 77 de programe de formare profesională, la nivel naţional.

Astfel, programele cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări, precum: operator introducere validare şi prelucrare date – pentru 120 persoane, lucrător în comerţ (104), contabil (62), competenţe cheie – comunicare în limba engleză (42), frizer, coafor, manichiură, pedichiură (42), inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă (42), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (34), agent vânzări (28), competenţe antreprenoriale (28) şi electrician constructor (28), se arată într-un comunicat al instiruţiei.

În contrxtul teritorial, judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Vrancea (252 de persoane), Bucureşti (90) şi Dâmboviţa (84).

Astfel, ANOFM precizează că persoanele interesate de aceste cursuri se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata