Anunț Loteria Română pentru extragerile LOTO 6/49 din data de 24 ianuarie

Loteria Română a făcut anunțul înainte de Ziua Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie. Agențiile loto vor avea program normal de funcționalitate, dar casieria centrală de plăți din București va fi închisă. Tragerile loto, de asemenea, nu vor fi afectate. Acestea vor fi de la orele 18, în direct, la România TV.

„Mâine, 24 ianuarie 2019, de Ziua Unirii Principatelor Române, agențiile loto au program normal de funcționare. În schimb, casieria centrală de plăți premii din București, strada Poenaru Bordea, nr. 20, va fi închisă. Programul extragerilor loto nu este afectat, acestea desfășurându-se de la ora 18:15, în direct, pe România TV. Mult #noroc, tuturor!”, anunță Loteria Română.

Loteria Română, anunț despre extragerile LOTO 6/49

Anunț Loteria Română pentru extragerile LOTO 6/49 din data de 24 ianuarieAnunț Loteria Română pentru extragerile LOTO 6/49 din data de 24 ianuarie

Toate agențiile loto din țară vor funcționa normal pe 24 ianuarie, când bugetarii vor avea parte de o zi liberă. La sfârșitul săptămânii trecute, pe 20 ianuarie, un bărbat dădea lovitula la loto. Acesta a reușit performanța de a câștiga trei premii la categoria a II-a a jocului Joker.

Norocosul câștigător este din Reșița și a încasat în total 360.000 de lei. „Jucătorul serii este un reșițean, care a dat lovitura la Joker. Astfel, el a câștigat nu mai puțin de 3 premii de categoria a II-a la jocul Joker, fiecare în valoare de peste 120.000 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenția 11-010, a fost completat cu o combinată de 3 Jokeri (echivalentul a 3 variante simple) și o variantă la NorocPlus, având un preț de 14,50 lei. Valoarea totală a premiului depășeste 360.000 lei!!! Felicitări!!!!”, a anunțat Loteria Română.

„La #extragerileloto de joi, 17 ianuarie 2019, Loteria Romană a acordat peste 12.800 de câștiguri, în valoare totală de peste 736.000 lei. Premiul serii a ajuns în județul Argeș, mai exact în comuna Ștefănești, unde un jucator norocos…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata