În Bistriţa-Năsăud, aproximativ 1.900 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate în campaniile drive-through

161

Sâmbătă şi Duminică aproximativ 1.900 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate, în campaniile de tip drive-through, organizate în judeţul Bistriţa-Năsăud, în municipiul reşedinţă şi în comuna Prundu Bârgăului, potrivit datelor centralizate de Instituţia Prefectului.

Tipurile vaccinurilor administrate au fost cele de la Pfizer şi Johnson&Johnson.

– În municipiul Bistriţa, au fost organizate două campanii de vaccinare drive-through, în zilele de sâmbătă şi duminică, una în parcarea unui centru comercial şi a doua în zona centrului istoric, unde 984 de persoane au făcut rapelul la Pfizer, alte 165 au primit prima doză din acest ser, iar 625 au ales să se imunizeze cu vaccinul Johnson&Johnson.

– În comuna Prundu Bârgăului, unde pe 28 şi 29 mai a funcţionat un centru de vaccinare Johnson&Johnson concomitent cu o competiţie de enduro, s-au imunizat în total 124 de persoane.

De altfel, în perioada 31 mai – 1 iunie, municipiul reşedinţă găzduieşte şi campania de vaccinare adresată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, care va avea loc în zona Centrului cultural municipal.

În acest context, tinerii din judeţ se vor mai putea imuniza, de Ziua Copilului, în oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi, dar şi în comuna Prundu Bârgăului.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata