AVBS Credit a intermediat credite bancare în valoare de peste 15 milioane euro

104

AVBS Credit, companie din domeniul brokerajului bancar, anunţă vânzări în valoare de peste 15 milioane euro a creditelor bancare intermediate în primul trimestru al anului 2021, cu o creştere de 50%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat luni compania.

Această majorarea derivă, cu precădere din orientarea românilor cu venituri medii şi mari în a demara proiecte importante precum achiziţii de imobile. De asemenea, un impact pozitiv în creşterea numărului de credite bancare accesate îl are şi extinderea reţelei de francize AVBS Credit, prin dezvoltarea numărului de parteneri, majoritatea provenind din sistemul bancar.

Din punct de vedere al creditelor intermediate de către brokerii AVBS Credit, în primul trimestru al anului, cele mai accesate au fost: 75,5% creditele ipotecare, 12% creditele Noua Casă, 10,5% creditele de nevoi personale şi 2% celelalte tipuri de credite. Creditele ipotecare au înregistrat o creştere de 100% în ianuarie-martie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, aşadar, volumul creditelor ipotecare s-a dublat. Cel mai mare credit a fost acordat în valoare de 262.000 euro şi a fost destinat pentru achiziţia unei locuinţe în Bucureşti.

În contextul planurilor de viitor, se vizează 100 de francize AVBS Credit şi o valoare de 100 milioane euro de credite bancare intermediate până la sfârşitul anului 2021.

„2021 este anul expansiunii francizei AVBS Credit, iar reprezentanţii companiei de brokeraj bancar îşi propun ca pe parcursul anului să investească în reţeaua de parteneri şi să ajungă la dublarea numărului de brokeri francizaţi, de la 50 în prezent la 100 de francize în 2021. Pe tot parcursul anului, AVBS Credit estimează că brokerii parteneri vor intermedia credite bancare în valoare de 100 milioane euro, iar 80% dintre românii care vor alege produse de creditare prin intermediul unui broker de credite, vor prefera creditele ipotecare.”, se mai spune în comunicat.

Totodată, compania urmăreşte să îşi consolideze poziţia în piaţa de brokeraj bancar şi mizează pe apetenţa românilor de a-şi cumpăra imobile spaţioase sau de a-şi renova şi îmbunătăţi locuinţele, accesând credite ipotecare prin intermediul brokerilor de credite AVBS Credit.

Aşadar, AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci şi IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienţii care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră a Asociaţiei Române a Brokerilor de Credite.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata