Avertismentul cutremurător al lui George Clooney: “Meghan Markle este vânată precum Diana. Istoria se repetă. Am văzut cum se termină”

0 97


Actorul, în vârstă de 57, a condamnat frenezia mediatică care o înconjoară pe prietena lui, Meghan Markle, spunând că îi reamintește de tratamentul pe care l-a avut Prințesa Diana înainte de moartea ei tragică. 

George Clooney, care a fost invitat la nunta regală de anul trecut, crede că „istoria se repetă”. „O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, a fost vânată și defăimată”, a declarat actorul pentru revista Australia’s Who.

„Este o femeie însărcinată în șapte luni și este urmărită și calomniată și vânată în aceeași manieră în care a fost Diana. Istoria se repetă. Am văzut cum se termină”, a spus Clooney făcând referire la accidentul din 1997 în care Prințesa Diana și-a pierdut viața.

Recent, prietenii lui Meghan Markle au rupt tăcerea pentru prima oară după luni în care ducesa de Sussex a fost hărțuită din toate părțile. Aceștia au vorbit inclusiv despre tatăl lui Meghan, Thomas Markle, care a mințit în repetate rânduri cu privire la cele întâmplate între el și fiica lui.

Dovada că soția Prințului Harry nu este deloc bine după presiunea la care a fost supusă, a venit duminică, când Daily Mail a publicat o scrisoare scrisă de Meghan și adresată tatălui ei.

„Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”, sunt cuvintele lui Meghan către tatăl ei. În documentul făcut public chiar de Thomas Markle, ducesa descrie drama pe care o trăiește din cauza divergențelor cu membrii familiei, cerând-i tatălui său să pună capăt minciunilor și dezinformărilor.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriță Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018. Nunta lor a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente din istorie.

FOTO HEPTA

VIDEO/ Viața unui operator la 112: de…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata