Avertismentul Gabrielei Firea în legătură cu „pericolul care se abate asupra Bucureştiului”: „Capitalei i se taie 25% din buget”


Gabriela Firea a transmis o scrisoare bucureştenilor în care anunţă că prin proiectul de buget pe 2019, Primăriei Capitalei i se taie 25% din buget, adică 180 de milioane euro.
„Cu toată responsabilitatea, vă aduc la cunoştinţă că, prin Proiectul Legii Bugetului, publicat pe site de Ministerul de Finanţe, Capitalei României i se taie 180 milioane de euro, adică aproape 25% din buget! Trag concluzia că Dl Dragnea, cel care conduce de facto guvernul, îi urăşte pe bucureşteni. Niciodată un om politic nu a fost atât de înverşunat la adresa bucureştenilor şi, totodată, la adresa locuitorilor municipiilor din ţară. Pentru că tuturor oraşelor şi chiar comunelor, guvernul Dragnea cu o mâna le-a dat, şi cu două-trei le-a luat”, a scris Gabriela Firea, în scrisoarea adresată bucureştenilor şi transmisă presei.
De altfel, bugetul de stat pe 2019 provoacă deja scandal. Aleşii PSD de Iaşi ameninţă că nu vor vota proiectul, dacă nu se alocă bani pentru Autostrada Unirii.

Edilul Capitalei mai precizează că i s-a motivat că s-au tăiat bani mulţi de la Primăria Municipiului București (PMB), pentru a fi alocaţi la primăriile de sector.
„Domnul Dragnea nu vrea decât să provoace haos în Capitală şi să ne învrăjbească. Atât Primăria Capitalei, cât şi cele de sector, au nevoie de finanţare, pentru că îndeplinesc atribuţii diferite. În mintea Domnului Dragnea, este bine să tai de la transport, să dai bani la salubritate. Dar să ne întoarcem la realitate: cetăţenii au nevoie şi de autobuze, şi de curăţenie, şi de reparaţîi la străzi, de sănătate, educaţie, parcuri etc. Nu cerşim nimic de la guvern. Sunt banii din impozitul pe venit obţinuţi în Bucureşti. Deci, sunt banii noştri, nu ai…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata