Baba Vanga, profeții pentru anul viitor

O invazie extraterestră, o furtună solară puternică și o explozie nucealeară. Aceste lucruri se numără pe lista prezicțiilor clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul viitor.

Astfel că, clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, care ar fi prezis atacurile de la 11 septembrie din Statele Unite și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare și pentru 2023, potrivit Mirror.

De asemenea, în timp ce mulți vor spera la niște vremuri mai bune, predicțiile lui Baba Vanga sunt sumbre.

Vanga a mai prezis că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare. Tot clarvăzătoarea vorbind și despre un „șantaj nuclear” din partea Rusiei față de Ucraina.

Baba Vanga ar mai fi spus că anul următor extratereștrii vor veni pe Pământ, lăsând planeta în întuneric pentru o perioadă.

Însă acest întuneric ar putea fi cauzat de o furtună solară așa cum nu s-a mai văzut până în acest moment, prezisă tot de Baba Vanga.

Și dacă toate acestea nu au fost destul de înfricoșătoare, Vanga a prezis folosirea armelor biologice pentru anul viitor. Se presupune că o „țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, potrivit predicțiilor Babei Vanga, care a mai spus și că sute de mii de oameni ar putea muri din cauza asta.

Sursa: stirileprotv.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata