Barbu: Guvernul a aprobat a doua ediţie a programului Start-Up Nation

0 85

Guvernul a adoptat, vineri, a doua ediţie a programului Start-Up Nation, platforma online de înscriere în program urmând să fie deschisă în a doua jumătate a lunii decembrie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

"În şedinţa de Guvern de astăzi a fost adoptată a doua ediţie a programului Start-Up Nation. Principalele modificări aduse ediţiei a doua, în comparaţie cu prima ediţie, se referă la simplificarea programului. Acum a fost construit pe baza experienţei acumulate în cazul Start-Up Nation 2017, o creştere a gradului de transparenţă, o atenţie mai mare pentru domeniile care ai mai multă atenţie din partea statului şi anume producţie, servicii, industrii creative şi comerţ, şi sunt promovate zonele ţării în care numărul de IMM-uri este foarte scăzut, acolo unde numărul de IMM-uri raportat la nivel judeţean raportat la suta de locuitori este mai mic decât patru", a precizat Barbu.

El a spus că forma finală a schemei de minimis este deja publicată pe site-ul Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. "Platforma online de înscriere în program este în testare, astfel încât în a doua jumătate a acestei luni aplicaţia să fie deschisă", a mai spus Barbu. AGERPRES/(AS – autor: Alina Novăceanu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x