Barna (USR), la moţiunea de cenzură: „Astăzi, România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal şi de un prim-ministru care are dificultăţi să citească „

Liderul USR Dan Barna a declarat, joi, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că astăzi, România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal şi de un prim-ministru care are dificultăţi să citească „.

„Iarna aceasta ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment din istoria noastră ca naţiune. (…) Dar astăzi România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal, de un prim-ministru care are dificultăţi să citească textele pe care i le pun alţii în faţă. (…) Fiecare zi, fiecare oră pe care cuplul Dragnea – Dăncilă o petrece la conducerea României reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru ca naţiune. Soluţia este înlăturarea acestui guvern de la conducerea României”, a declarat Barna, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de Opoziţie.

Potrivit liderului USR, moţiunea nu este despre lupta politică dintre Putere şi Opoziţie, ci despre viitorul cetăţenilor şi despre interesul României.

Citeşte şi: Vecinul cuplului Firea-Pandele secretizează iluminatul festiv. Adrian Corbu, director al companiei care se ocupă de iluminatul Bucureștiului, refuză să spună cine a câștigat contractul pentru decorațiunile de Crăciun

Post-ul Barna (USR), la moţiunea de cenzură: „Astăzi, România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal şi de un prim-ministru care are dificultăţi să citească „ apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata